3 år siden jeg møtte deg

3 år.

I dag er det 3 år siden jeg møtte Audun for første gang og guuuuuuuud, for en reise det har vært. Så mye jeg har fått oppleve, på godt og vondt. 99 % godt selvfølgelig! Vi har gjort alt mulig, vært med på så mye rart, reist, ledd, grått, kranglet, flyttet, reist enda mer, og blitt kjent med hverandre som om vi skulle vært søsken. Æsj, haha. Men det er sant! Vi er mer enn kjærester, vi er familie og vi er bestevenner.

Jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle treffe min drømmemann i en så ung alder og jeg kniper meg av og til i armen når jeg ser på han i sengen, ligge der, så fredfult og søtt. For ja, han er ikke bare snill og god - han er utrolig fin å se på! Og deilig å ta på. Og deilig å kysse på. Etc, etc, haha :-)

Jeg vet jeg har gitt uttrykk for min kjærlighet til Audun tusen ganger innpå her før, så jeg skal ikke kjede dere med side opp og ned i mente. Dere vet hvor mye jeg elsker han, men viktigst av alt; han vet det! Så istedenfor å skrive masse kliss, så vil jeg dele noen bilder fra harddisken min. Et lite minne-blogginnlegg :-)

Jeg og Audun snakket aldri om å bli sammen eller å sette noe dato på forholdet. Vi bare møttes også var vi kjærester uten å snakke om det. Fra dag en holdt vi hender, kysset og gjorde alt det andre kjærester gjør. Vi slapp ikke taket og det gikk non-stop fra første dag. Første gang vi ikke var med hverandre var den ene fredagen hvor jeg var på skoleball, det var 6 dager etter at vi hadde møttes. Neste morgen dro jeg til Arendal og siden den gang så har vi hatt minimalt med tid fra hverandre. Og enda har vi ikke snakket om "når" vi ble sammen for vi føler at vi har vært kjærester helt siden første date. Det er litt rart og artig, men det er vår historie og derfor feirer vi 3 år på dagen vi møttes. Det er vår dato. 1 mars 2014 :-)
Siden vi nettopp feiret valentinsdag også var vi på hyttetur, også skal vi til Spania i slutten av måneden med hans familie, - så tar vi det rolig i dag. Ikke noe store greier for vi skal feire hele måneden istedenfor å feire masse i dag. Vi skal på kino kanskje, faktisk! Men vi spiser nok hjemme og vi koser oss med hverandre istedenfor å legge masse planer. Kanskje vi kan ta en minidate i Spania eller en tur sammen i løpet av våren. 3 år er lenge altså.. Folk snakker om 3 års krisen, haha. Den må holde seg langt unna oss!
Noen av disse bildene har jeg aldri delt på bloggen før! Jeg har delt mange bilder av oss to, men noen bilder blir alltid nedprioritert fordi det finnes alltid "finere" også blir de glemt. Derfor var det ekstra gøy å ta ett dykk i harddisken i går kveld å velge ut noen gøye bilder som jeg ikke har delt innpå her. Vi har virkelig knipset oss gale! Men det setter jeg veldig pris på. Jeg elsker å se tilbake og mimre om den og den dagen enten her eller ut på reise. Det er så koselig å se tilbake på. Vi har virkelig hatt 3 år fine år sammen.
Ofte tenker jeg på at jeg kunne ønske at noen hadde fortalt meg at jeg skulle møte Audun og at vi skulle få det så fint. Jeg kunne ønske jeg visste sommeren 2010, 2011, 2012 at jeg skulle bli så høyt elsket. Det var nemlig de somrene jeg husker best hvor jeg hadde kjærlighetssorg. Jeg elsker sommeren, men det er tiden jeg alltid har hatt kjærlighettsorg. Enten pga brudd rett før ferien, eller fordi jeg sa hadet til en ferieflørt i syden. Men Audun derimot, han har blitt og han har gitt meg alt annet enn kjærlighetssorg. Fine Audun. Kunne ønske jeg kunne spole tilbake til Marta 18 år og fortalt henne om deg. Hun hadde blitt så glad!

elsker deg over alt på jord

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Gratulere me 3 års dagen, ønsker dere all godt i fremtiden❤ Dere er perfekte for kverandre 🌹
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Tusen takk for det <3 😃
nouw.com/martaalise
stine
,
gratulere
elsker bloggen din, du har så mye bra tips..
kunne du ha lage et innlegg ang ting man kan gjøre sammen med besteforeldre?
hudtips mot kviser ?
martaalise
martaalise,
Hei Stine! Tusen takk for det <3 Jeg skal se hva jeg får til! Hudtips var god idé <3
nouw.com/martaalise
Åse
,
GRATTIS! Dere er det fineste paret jeg vet om!
martaalise
martaalise,
åhh så fint! <3
nouw.com/martaalise
Susanne
,
Nydelig!
Anne
,
Så utrolig skjønt. Gratulerer 😊
martaalise
martaalise,
:D Takk!!! <3
nouw.com/martaalise
Nnn
,
Er du glad i å drikke masse? ikke alkohol men bare drikke generelt? 😋 sånn vann/brus og alt mulig? Haha.. ser sånn ut!
martaalise
martaalise,
Haha for en morsom kommentar. men ja, jeg drikker alltid på noe. Som oftest vann. Er ikke noe brusdrikker.
nouw.com/martaalise