27!!!

Æhh! Kan ikke tro at jeg kun har tre år igjen av mine 20 år. Det er helt utrolig rart å tenke på. Jeg husker fortsatt den dagen jeg ble 17 år og gledet meg sånn til å bli 20. Følte det var en evighet til. Kan ikke si at jeg gleder meg like mye til å bli 30.

Men nå skal jeg fortelle dere om dagen min i går. Jeg stod opp tidlig, dusjet, sminket meg og gjorde meg fin. På bursdagen min går jeg alltid med kjole. Så jeg tok på meg en gul sommerkjole fra i fjor som jeg er glad i.

Alle var på jobb i går, men heldigvis ble dagen reddet av at Sara kom <3 Solen skinte og jeg var i SÅ godt humør <3 Jeg dro rett på flyplassen og hentet henne, og etter det dro vi hjem og spiste en skikkelig digg bursdagsfrokost. Varme rundstykker, frukt, vafler, smoothie +++! Mmm! Luksusfrokost!

I tillegg hadde Sara laget det fineste kortet til meg. Med masse gøye bilder av oss og en fin tekst <3 Audun har også gitt meg et langt kort, og det klarte jeg faktisk å la være å lese frem til dagen min. Det trodde han aldri. Men jeg har faktisk litt selvdisiplin.

Etter en god frokost pyntet vi bordet og bakte brownies. Det ble så fint! Så her skal dere få bilder:

En liten bit av Audun på festen. Dette var hans favoritt emoji. Haha :-) Dere skal få oppskrift på den!

Og rett før gjestene kom, banket det på døren. Blomster på døren fra Audun <3 Åh, så koselig! Og på kortet stod det: "Alle bursdager er verdifulle. Elsker deg. Audun." SÅ SØT <3 Jeg sa til han for å trøste han at denne bursdagen ikke er så viktig, for jeg fyller bare 27 år. Det er hverken et rundt tall eller et fint tall. 27 liksom. Og dessuten falt dagen på en mandag. Så jeg sa at han ikke skulle være lei seg for å ikke være der. Men nå har vi hatt tre bursdager fra hverandre. Føler at det er mer enn nok!

Ellers hadde jeg en kjempe fin feiring med de nærmeste <3 Og jeg er så glad for at Sara kom <3 Det gjorde opp for mange av de triste tankene om at Audun ikke er her.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Oda
,
Gratulerer med dagen 😊
martaalise
martaalise,
Tusen takk Oda <3 Litt sent svar, men TUSEN TAKK 😃
nouw.com/martaalise