2016 gjennom mobilen min....

Jeg har tatt en liten dukkert i mobilarkivet mitt og vil gjerne dele bilder jeg ikke har delt her inne før. Jeg elsker å ta bilder, men nå er mobilen min fullstappet. Fant så mange artige bilder, men så utrolig mange som må slettes. Noen som vil ta den jobben for meg? Haha. Her er mobilbildene mine så langt i 2016:

1. Dart i hagen til svigers. Chanel ville være med å se på. Søte supporteren. Audun vant selvfølgelig. Jeg tapte for å si det sånn. 2. Meg og Audun på mange av våre turer. Her tvang jeg Audun med på bildet, men det ser dere kanskje, haha :-)
3. På valentinsdag overrasket Audun meg med ett opphold på Kragerø. Så utrolig romantisk og herlig vi hadde det! 4. Deilige boblebadet. Var utrolig kaldt over vannet, var februar tross alt.
5. Ei litta selfie. 6. Story of my life. 9 av 10 ganger jeg har på meg sminke - er sminket i bilen! Vi er alltid ute i dårlig tid og da er det jeg som må svi for det. Det vil si ingen eyeliner og veldig lett sminke, haha :-)
7. Min favorittbokstav i sanden. 8. Dette bildet tok jeg med for å påminne oss alle hvor jævlig det var for noen mnd siden når vi måtte kle på oss ordentlig mye klær og han noe på ørene for å ikke fryse vekk!
9. Skjønne Chanel. 10. Hun elsker frosken sin! Audun kaller den for padda, haha. Hver gang vi kommer hjem så spurter hun mot frosken for å hente den.

11. Beachparty med søte jenter! Herregud så gøy vi hadde det den lørdagen! Håper Arendal skal arrangere noe slikt igjen!

12. Våres første drinker i Thailand når vi reiste i mars. De ble alkoholfrie siden vi kom frem veldig tidlig. Men gode var de. 13. Fine bassenget. Vi var ikke så fornøyde med hotellet men kjenner jeg savner det skikkelig nå..
14. Rekeparty hos svigers. 15. Jeg ble så solbrent i Thailand så jeg fikk ikke på meg mine egne sko. I to dager kunne jeg nesten ikke gå i det hele tatt. Men jeg fikk låne flippersene til Audun, str 45? Haha.. Slik gikk jeg på byen da. Pyntet fra topp til nesten tå!
16. I februar var vi på Melissa Horn konsert. En av mine favorittartister får meg til å like konsert, helt utrolig for et ikke-konsert-menneske!

Husker dere jeg nevnte for litt over en uke siden at jeg fikk avslag på noe? Tenkte å legge det ut i kveld. Håper dere stikker innom igjen da ❤😙

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Utrolig gøy å se gjennom bildene, jeg sletter de alltid på tlf før jeg legger de inn på pcen også over på harddisken, dette gjør jeg før mobilen blir full av bilder er så redd for å miste de🙈 Gleder meg til å sjekke inn i kveld å se hva du får rabatt på:-)
martaalise
martaalise,
Hmm.. Kanskje jeg burde gjøre det samme?
nouw.com/martaalise