20 ting å gjøre på valentinsdagen

Dette innlegget er både til dere som har kjæreste og til dere som har gode venner og har lyst til å feire valentinsdagen. Dette er en dag som betyr mye for meg. Jeg elsker å feire kjærligheten og spesielt nå som jeg har Audun. Men, jeg har vært singel mesteparten av livet mitt så jeg synes kjærlighet mellom venner også skal feires. Her er tips som passer alle type forhold og budsjett. Dere finner nok ut av hvilket punkt passer til venn/kjæreste ;-) ♥

Enkelt og greit:

1. Spis frokost på sengen. Dekorer det med sjokoladehjerter, blomster og et fint kort. Jeg har laget en video med forslag til forskjellige søte valentinskort HER.

2. Bak en fin hjertekake med rød glasur! Skriv "i love u" eller "jeg er glad i deg" på kaken.

3. Dra ut å spise på resturant og så gå på kino etterpå. En klassiker som aldri slår feil!

4. Hva med en bowling eller bingokveld? Det er ikke noe man gjør hver dag, så dette passer perfekt! Litt konkurranse og masse latter!

5. Klin til dere får såre lepper!

6. Kjøp blomster til kjæresten eller en god venn! Det er alltid mennene som kjøper blomster, så hvor hyggelig er det ikke at han får blomster tilbake? Blomster til venner kjøper vi når det er en spesiell anledning, valentine passer perfekt!

7. Lag en skikkelig kosekveld hjemme. Ta alle dynene, putene dere har i huset og grav dere ned på gulvet. Sett på Netflix og kos dere.

8. Ta en tv-fri kveld. Få tak i masse godt, gjerne frukter dere vanligvis ikke spiser. Skjær det opp fint og smelt mørk sjokolade. Bruk dette som dip og mat hverandre :-)

Litt ekstra:

9. Ta ett bad sammen! Er dere så heldig å ha et badekar, så er denne dagen perfekt til å bruke det sammen. Gjør litt ekstra som å pynte med duftende stearinlys, roseblader, kjøp en god badeskrubb, badekuler mm. Masser hverandre og nyt hverandres selskap.

10. Stell beina til kjæresten eller venninnen din. Ta frem en stor balje med varmt vann, neglefil, skrubb, ansiktsmaske osv. Gi han/hun et skikkelig fotspa og ansiktspleie. Husk å avslutte med en god massasje.

11. Finn ut om det er et spa i byen din, book ett par timer og kos dere på valentinsdagen.

12. Still klokkene tilbake til deres første date. Dette er den store sjansen til å vise han/hun hvordan du var på den første daten. Tenk tilbake, hvor spiste dere? Gikk dere å så en spesiell film på kino? Hva klær gikk du med? Prøv å gjenskape samme kvelden! Hvor romantisk er ikke dette?

13. Dra på en kjøretur til nabobyen. Utforsk byen og spis middag på en restaurant dere aldri har besøkt før!

14. Kjøp en scratchbok, klistremerker og fine tusjer på hobbybutikken. Ta frem gamle og nye bilder. Lim de sammen i boken og mimre tilbake til de fine minnene dere har laget sammen. Visst dette er uaktuelt så kan det kanskje være lurt å lage det selv og gi det bort som gave.

15. Ta en sporty valentinsdag med kjæresten eller venninnen din. Kle dere etter været og gå i nærmeste turterreng eller fjell. Husk å kline når dere bestiger toppen ;-) (Om du er med kjæresten din da, selvfølgelig).

Slå på stor tromma:

16. Lag en tre-retters middag hjemme med vin og dessert. Strø roser over hele soverommet og lag en romantisk stemning på soverommet. Ta gjerne med desserten inn der ;-) Alle elektroniske apparater er forbudt! Nå skal kun kjærligheten pleies!

17. Dra på fjellet! Pakk sekken med kvikklunsj, appelsin, øl, kakao og chips. Ta med dere akebrett eller stå på ski hele dagen. Husk å ta en pause midt i bakken med det deilige dere har pakket :-) Ha det gøy!

18. Lag et "orienteringsløp". Start dagen hjemme med et hint om hvor dere skal videre. Når han/hun har kommet til det stedet gir du et nytt hint om ett nytt sted. Du avgjør hvor mange steder dere skal besøke og hvor mange hint han/hun får. Hintene kan være private spørsmål som leder vedkommende til det nye stedet. Feks; hvor møttes dere aller første gangen? Dra dit. Eller; hva er min favorittbutikk? Der venter neste hint. Det siste stedet blir tilslutt enten et hotellrom du har booket, et restaurant besøk eller noe annet spennende. De stedene dere besøker kan være alt fra bowling, spill, museum, parker osv. Skriv gjerne ned hintene og spørsmålene på et kort :-)

19. Har dere en svømmehall i nærområdet? Planlegg valentinsdagen hvor dere skal svømme og tulle dere under vann. Husk undervannskyss!

20. Kjøp en storbytur til en romantisk storby i Europa. Jeg anbefaler London, København, Praha, Roma og Budapest.

Håper dere alle får en nydelig og romantisk valentinsdag!

Marta Alise

Liker

Kommentarer