2 viktige spørsmål

På spørsmålsrunden min i forrige uke fikk jeg to spørsmål fra dere lesere som skilte seg litt ut og som jeg mener fortjener et litt lengre svar enn de andre.

1. Hei! for omentrent 1 måned side slo kjæresten min opp med meg, og jeg klarer ikke komme meg videre! Det har vært utrolig tungt og tanken på at han er med andre jenter dreper meg innvendig. Jeg har prøvd å vært med andre gutter, men jeg klarer ikke la være og sammenligne de med han. Alt jeg tenker på er reisene vi har hatt sammen og alt vi opplevde sammen. han var min største støttespiller og den jeg fortalte alt til. Hvordan skal jeg klare og komme meg vidre og kunne leve alene slik som jeg gjorde før vi ble sammen? Er lei av å høre på venner som forteller meg at "det går over, du finner en bedre, ikke tenk på det" for jeg VET jo at det er sant... men det å være alene når du er vandt til å sove med en person du elsker hver natt er forferdelig. Klem til deg, vet at du også går gjennom en tung tid nå!

Hei på deg. Jeg vet akkurat hvordan du har det og det er ikke noe godt. Vet det ikke er noe kjekt eller oppmuntrende å høre akkurat nå, men du må gi det litt mer tid enn en mnd. Du må ta en dag av gangen. Plutselig har det gått en uke, en mnd og ett år. Kanskje innen da har du sluttet å telle antall dager det er siden dere kysset, møttes og skilte lag. Det finnes mange flotte gutter der ute og jeg tror ikke det finnes bare en der ute for deg. Du må bare være litt mer åpen for noe annet enn eksen din. Han er ikke en du egentlig vil ha, for vil du ha noen som ikke vil ha deg? Men jeg vil anbefale deg om å kanskje ikke sette deg i situasjoner hvor du prøver å være med andre gutter. Det er relativt ganske liten tid siden dere gjorde det slutt og det er ikke sagt at du MÅ få deg kjæreste innen jul eller ha sex med 10 stykker for å komme over han. Husker du hvordan du var før du ble sammen med han? Husker du hvordan livet ditt var før? Prøv å tenkt tilbake til det fine du hadde før han kom inn i bildet. Hadde du venner du tilbringte mer tid med? Trening, skole eller en hobby som har viket plass for kjæresten din? Hent det opp igjen, jobb målrettet og tenk på deg selv. Hva er det beste for deg akkurat nå... Et annet tips jeg har for å glemme han fortest mulig er å slette han fra sosiale medier, be venninnene dine om å snakke om noe annet enn han akkurat nå, og be de stoppe deg om du starter samtalen om eksen din. Blokk og slett han fra livet ditt. Jeg sender deg varme tanker. Det er som regel lettest å gi råd enn å følge dem, men håper du likevel vil ta deg tid til å tenke over det jeg skriver til deg, for erfaring om kjærlighetssorg har jeg. Ønsker deg masse lykke til! Vi går alle gjennom en eller flere kjærlighetssorger gjennom livet. Skriv gjerne til meg igjen ♥

2. Jeg har så mange spørsmål til deg du aner det ikke!!!! Først og fremst. Hvorfor tok du silikon? Og hvorfor i helvete tok du fettsuging? Du som er så ung og flott. Når jeg tenker fettsuging så tenker jeg på damer i min alder (40årene) med masse hud og flesk de ikke får. Du har jo aldri vært noe stor heller. Tror du der er slik: dess flottere man er dess mer komplekser?

Jeg tok silikon fordi jeg ikke fikk de puppene jeg ønsket meg. Jeg tok 240 gram i hver pupp og er veldig fornøyd med den størrelsen. Fettsuging tok jeg fordi jeg ville prøve noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve og jeg følte jeg trengte det. Jeg hadde muligheten og grep den. Det er kanskje ikke noe for oss unge jenter i 20 årene å ta, i hvertfall ikke om man har trent hele livet slik som meg og har mulighet til å gå ned på riktig vis. Smertene har også vært utrolig store så jeg ser an hvem jeg anbefaler det til og ikke. Dess flottere man er dess mer komplekser? Ja, det tror jeg. Kanskje man setter høyere krav til seg selv og streber etter noe som kanskje ikke er mulig å oppnå. Jeg har alltid villet være finere enn det jeg er og ser at dess eldre jeg blir dess mer desperat blir jeg, samtidig som jeg innser at jeg aldri kan bli den unge, blonde jenten på 1.80 med blåe øyne. Det er nemlig mitt ideal og jeg elsker norske jenter, enda jeg ser ut som en utlending selv. Man ønsker alltid å være noe man ikke er, eller ønsker å ha noe man ikke oppnår. Tror det er viktigere for noen og mindre viktig for andre. Jeg er veldig delt på dette, for jeg prøver også å akseptere meg selv og har ingen problemer med å si at jeg er fin når jeg virkelig føler meg fin. Men da synes jeg det er deilig å si at jeg ser ut som en dass når jeg gjør det!

Marta Alise

Liker

Kommentarer