2 uker i dag

2 weeks...

I dag har det gått 2 uker siden Audun dro inn for soning, og jeg synes tiden har gått sånn passe fort. Føler at alle andres verden raser av gårde, mens min går en del saktere. Men men. Jeg har prøvd så godt jeg kan å gjøre det beste ut av det og etter responsen fra dere, så ser det ut som dere ser det og støtter meg i det! Det setter jeg veldig stor pris på. Det å si ja til alt og holde seg opptatt til en hver tid er virkelig viktig. Har til og med kost meg den tiden jeg har vært alene i leiligheten siden jeg alltid er ute og er med andre.

I dag snakket jeg med Audun på telefonen og han har det bra. Kjeder seg litt, men det går fint med han og det er det viktigste. Han har 20 minutter i uken én gang og den ble brukt opp allerede i dag. Han kan kun ringe man-fredag og jeg skal besøke han torsdag, så da synes vi at det var en passende dag, i dag :-) Sist vi snakket var jo på tirsdag.. Så det føles litt som en evighet. Har hjulpet veldig å se han når jeg har stått oppe på høyden. Tror jeg må opp der igjen, haha :-) Men først må jeg vente til foten min er blitt bedre. Trodde den var ok i dag når jeg våknet, men etter å ha gått litt på den i byen i dag, så skjønte jeg at alt ikke er ok likevel.

Men jeg har fått gjort en del i dag da. Sendt unna klær som jeg solgte i går kveld over snapchat, solt meg med Malin på stranden også spist middag på Nidelv brygge. Så sykt fint der! Der må dere gå å spise om dere er i Arendal. Håper det er fint vær til helgen slik at jeg kan ta med venninnene mine der. Oslo-venninnene mine kommer! WOHO! De blir her i 4 dager og det blir så gøy! Så koselig å ha noe å se frem til.

Svar på spørsmålsrunden skulle egentlig komme i dag, men det blir i morgen. Var oppe til 4 om natten i går natt for jeg drev å rydda, og i dag stod jeg opp i 9 -tiden, så jeg er veldig trøtt. Tror solen har tatt litt energi fra meg også, hehe. Så blir tidlig kveld på ho mor i dag! :-) Vi blogges i morgen!

__________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
syns du er sterk og flink <3
martaalise
martaalise,