2 jenter i hovedstaden

Her blir det et lite bildedryss fra i går og i dag sammen med Therese. Vi kom frem i sekstiden i går, og da var det rett på hotellet, sjekke inn, sminke seg også komme seg til Dattera til Hagen. Vi møtte en barndomsvenninne av meg fra Bergen og det var så koselig at hun ville være med oss. Vi kunne egentlig gått dit, men vi tok trikken ett stopp også gikk vi resten. Waste of money! Dattera ligger jo gå-avstand fra hotellet for vi bodde på Comfort Xpress Central, som ligger vis a vis Oslo S. Perfekt beliggenhet i byen.
Fine sjåføren. Håper dere følger henne på instagram @theresealvseike
Like pysjamaser til jentedag! Vi var ute til tre i går! Om natten!!! Så vi sov til kvart på tolv i dag. Er det mulig. Haha... Bilde jeg så for meg, var dette over her, og det måtte vi ta når vi stod opp. Så litt trøtte i trynet, haha.
Til frokost ble det pasta og pizza... Men frokosten ble inntatt halv to om dagen da.. Så det var frokost, lunch og middag. Haha :-) Skikkelig dagen derpå-mat. Jeg drakk så mange cider i går, så det var godt med ordentlig mat!

Oslooooo!

Nå sitter jeg i mathallen og jobber litt.Therese har satt seg i bilen på vei til Arendal igjen. Stakkars. Jeg skal jobbe litt frem til halv fem også gå opp til Audun. Jeg har besøkstid fra 17-1800 :-) Etterpå skal jeg videre til familien til Audun for å bli der til søndag. Svigers er der også denne helgen. Så det blir koselig <3

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Så fin du er, Marta! Håper du koste deg gløgg igår, og har hatt en minst like fin dag i dag ❤️håper også at det går bra med Audun! Klemmm
nouw.com/odaulrikke
FruLea
FruLea,
Samme pysjen som meg, er så fiiin😉
nouw.com/frulea
Cicilie
,
Hvor er pysjen fra? ❤️