2 år sammen

I dag er det to år siden vi møttes for første gang, to år siden det ble oss to!

Planen var egentlig å møtes 14 februar 2014, men fordi jeg måtte jobbe i 12 timer, ble det avlyst. Jeg vet ikke helt hva Audun tenkte, men jeg prøvde å gi uttrykk for at vi ville sees en annen gang, om ikke så lenge. Lørdag 1 mars ble dagen og da avtalte vi å møtes på Big Horn rett ved Stortorget i Oslo.

Jeg sørget for å møte opp 10 minutter før, jeg ville forsikre meg om at jeg så bra ut, og ikke stresset og svettet. Haha.. Jeg var ganske nervøs, men jeg gledet meg også. Audun kom rett etter meg, kanskje han tenkte det samme som meg? Han klarte ihvertfall å overraske meg når han tok av seg luen, han var SKALLET og det lille glimtet jeg hadde sett av han før, var med hår på :-P Men jeg syntes nesten han var enda finere uten hår når jeg hadde fått sett litt på han. Og nå kunne jeg ikke tenke meg noe annet...

Tilbake til første dagen vår; Vi fikk bord mitt i lokalet, som jeg tror han hadde bestilt.. Jeg fikk bestille det jeg ville, men han var veldig klar på at vi bare skulle ha en halv flaske vin. Tenkte at han var veldig gnien. Hvorfor ville han ikke spandere en hel flaske vin på meg? Haha.. Senere har han sagt at det var fordi han ville bli kjent med meg, og at vi ikke skulle være dritings. I tillegg kjørte han bil.

Under middagen sier Audun nå at jeg satt mye på mobilen, men det tyder kanskje på at jeg var litt nervøs. Jeg var interessert og synes han var veldig fin.. Etter ett par vinglass inviterte jeg han med hjem til meg, men han var veeeeldig skeptisk. Det har sine grunner og noen av dere vet nok hvorfor. Men etter at jeg hadde spurt for tiende gang, så ble han med. Vi satt å shottet tequila og annet dritt hjemme hos meg. Klarte å overtale han om at vi måtte være litt brisen første kvelden, selv om han var i mot det.. Husker jeg koste meg så mye! Etter hvert dro vi på byen å traff noen venninner av meg og etter det gikk vi hjem å la oss.

Det føltes ikke rart å ha Audun på overnatting. Det var veldig naturlig og jeg følte meg så trygg. Vi lå oppe å snakket til langt på natt og jeg husker jeg håpet på at dette ikke var alt... Jeg ville være mer med han, men jeg turte ikke å spørre siden jeg allerede hadde mast kvelden før.. Men neste dag når vi våknet ble han igjen til middagstid. Så dro han igjen ett par timer. Også kom han tilbake igjen på kvelden - og siden har han blitt!

Allerede fra første dag vi møttes, var det oss to. Vi holdt hender mens vi var ute i Oslo, vi kysset hver gang vi så på hverandre og tok bilder hvor vi etterpå sa; "vi er fine sammen".

Bildet i grått er vårt alle første bildet sammen. Det er tatt søndagen etter vår første date, på sofaen hjemme i min leilighet i Oslo.

Jeg føler meg så heldig som har funnet kjærligheten i en så ung alder. En som elsker meg uansett hva, er med på alt, behandler meg som en prinsesse hver dag og er så fantastisk deilig! Vi har opplevd så mye rart, reist over hele verden, hatt store nedturer og enda større oppturer. Sammen har vi hatt to herlige år og jeg håper det blir 100 til!

JEG ELSKER DEG OVERALT PÅ JORD AUDUN <3 OSS TO FOR ALLTID!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Ett utrolig fint innlegg, gratulere me 2 års dagen til dere begge 😊 dere kler kverandre veldig godt 🌹
nouw.com/therockinkchick
helene
,
gratulerer så mye med 2års dagen til dere begge to 😊 dere er så fine sammen <3 jeg har 2år i April med kjæresten så det er ikke så lenge til, som du sier føler jeg meg utrolig heldig jeg også som har funnet kjærligheten i så tidlig alder, det er helt utrolig. håper dere har det fint 😊
Christinamoen
Christinamoen,
Hurra for kjærligheten!!❤️ Og gratulerer til dere to🌸
nouw.com/christinamoen
jossihanna
jossihanna,
Så fina tillsamman! Grattis! 😊
nouw.com/jossihanna