17 mai forberedelser

17 mai - min favorittdag

God kveld dere. Nå har det vært så mye snakk om meg, så nå vil jeg spørre dere; Hvordan går det med dere? Jeg har en tendens til å våkne opp og føle meg som tidenes egoist. Meg, meg, meg. Jeg er lei meg. Jeg har det vondt. Jeg er sliten. Ja, dere skjønner :-) Sånn vil jeg ikke være. Og jeg setter sånn pris på dere.. Dere aner ikke. Jeg har sikkert lest meldingene og kommentarene jeg har fått 4 ganger hver dag. Lest gjennom alle.. Men jeg har enda tilgode å svare alle da. Håper det er greit at jeg gjør det i løpet av uken.

Forrige uke startet jeg på 17 mai forberedelser her hjemme. Det er jo bare så gøy med 17 mai! Ikke barnas dag her i gården. Her er det Marta´s dag, haha :-) Det er virkelig min favorittdag tror jeg. Ville heller feiret to 17-mai feiringer enn min egen bursdag! Og det sier litt, for jeg elsker jo bursdager også... Mitt store mål for 17 mai i år er å drikke masse champagne, se på toget, være med gode venner og nyte den gode stemningen. Alle er så glade, alle er pyntet og alt er bare så gøy! Eneste jeg mangler av forberedelser er kjole.. I fjor gikk jeg med en stripete marineblå/hvit kjole men i år har jeg ikke noe kriterier på farge. Skal se litt etterpå og visst dere vil kan jeg dele litt inspirasjon :-)

en liten 17 mai-liste....

_________________________________________________________

Finne antrekk - Jeg vil gå med kjole eller skjørt. Det er det eneste jeg vet...

Kjøpe inn alkohol - CHECK

Finne frem pynt - CHECK

Kjøpe inn blomster - Audun har kjøpt inn litt, men må vel kjøpe rett før slik at de holder seg til dagen.

Kjøpe inn mat - Vi skal ha champagnefrokost på morgenen og tapas på kvelden. Midt på dagen kjøper vi vel en is og en pølse på torvet.

Finne frem sløyfen - 17.mai sløyfen piffer opp hvilken som helst kjole/dress. MÅ HA sløyfe!

Ordne uteplassen - Vi hadde dugnad med de andre leilighetene for noen dager siden og da ble det veldig fint her. Men jeg må lage det litt finere utenfor leiligheten vår. Ta frem de falske (haha) blomstene.

Jeg har i hvertfall planlagt en kake jeg skal lage også har vi kjøpt inn en del drikke. Vi har også fått tatt frem pynt og kjøpt litt nytt. Har egentlig lyst til å dekorere hele leiligheten i rødt, hvitt og blått - fineste flagget i hele verden. Av alkohol har vi kjøpt champagne til frokost og litt vin/Aperol til senere.

Nå har vi vært hos svigers og spist middag. Lenge siden vi var der sist så det var veldig koselig :-) Er forresten sykt deilig å være tilbake her på bloggen... Gleder meg til å svare dere alle og oppdatere bedre fremover! Sender dere gode klemmer.

___________________________________________________________

Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Count down;-)
nouw.com/legefrue
norenida
norenida,
Ikke lenge igjen nå! Håper på fint vær:)
nouw.com/norenida
Ida Mathilde
,
17. mai er min favorittdag også 😃 Så stas med champagnefrokost! Synes at du er så flink til å pynte, Marta 😊