17 mai bordet vårt+ tips

I går lagde jeg ferdig 17 mai bordet vårt og her er det! Er det ikke fint? Haha, jeg er så fornøyd og jeg elsker å pynte og dekke bord! Jeg har laget det veldig enkelt slik at jeg kan inspirere ikke bare de som elsker å dekke bord men de som synes det er litt kjedelig eller vanskelig! Her er mine beste tips for å få et fint og billig 17 mai bord:

servietter, og bånd - Søstrene Grene

kakefat, vannkaraffel, fat, vinglass - IKEA

hjerteboller, Pong poengs - Nille

TIPS 1:

For at det skulle være mest mulig rødt, hvitt og blått surret jeg litt bånd rundt bestikket, champagnen og vannkaraffelen.

TIPS 2:

Bruk en serviett som en "brikke" enten under fatet eller over fatet. Veldig fint når man har et fat under, serviett også et fat til. Jeg elsker å bruke flagg som dekorasjon! Vi må ha verdens fineste flagg!

TIPS 3:

Tilsett jordbær i vannet, det er så godt og setter en veldig god smak i vannet! Sørg for å ha jordbær først også toppet med isbiter til slutt.. På den måten blir ikke alle jordbærene sittende fast helt øverst.

TIPS 5:

Dypp jordbær i mørk sjokolade å la det stivne i kjøleskapet. Server på et fint kakefat. Oppskrift for spyd med søte ting kan du se HER.

TIPS 6:

Bruk fine 17 mai servietter som underlag der du skal ha mat/desserter for prikken over i-en!

TIPS 7:

Om du skal feire med noe annet enn brus; Kom deg på vinmonopolet i dag! Siste dagen før 17 mai!

Høstbordet mitt kan du se HER.

Julebordet mitt kan du se HER.

Halloweenbordet mitt kan du se HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette Nilsen
,
Kjempe fint! Skal benytte noen av tipsene
martaalise
martaalise,