15 tegn på at han ikke er din soulmate

I. Han hører aldri på deg eller respekterer deg - Ting som er viktig for deg, driter han fullstendig i eller glemmer det bort heeele tiden!

II. Når du skal servere maten så tar du ikke lenger det fineste og saftige kjøttstykke på hans tallerken; du tar det heller selv.

III. Han slutter å gi deg oralsex og om han først gir deg en: så suger det! - Han husker aldri hva du liker

IV. Han ignorer deg når du trenger han aller mest - Har du en dårlig dag og har kanskje kranglet med sjefen eller en venninne så gjør han alt for å vise at han ikke er på ditt lag. Gjerne tar han deres parti også - selvom det er opplagt at du har rett..

V. Tanken på å legge deg naken ved siden av han hver kveld gjør deg kvalm - Sex er ikke lenger noe gøy og deilig, men heller en slags byrde som du må gjennom en gang i uken.

VI. Du føler deg aldri ordentlig lykkelig i hans sitt nærvær - Du kan ha gode dager med han, men nedturene er mye større. Å være i eget eller andres selskap er mye kjekkere enn når han er der.

VII. Dere koser dere mest med andre tilstede - Dere fungerer best når dere har besøk av venner, familie eller andre par, enn når det bare er dere to.

VIII. Du virkelig hater vennene hans - De irriterer deg grønn og blå! Du gruer deg skikkelig til hver eneste forsamling eller fest dere skal ha. Du ville heller hatt mensen en ekstra gang i måneden enn å møtt på de igjen!

IX. Dere er aldri trygge på hverandre og tenker at den andre er veldig uforutsigbar i forholdet og gjør deg usikker - Frykten for at han skal være utro er alltid tilstede. Og avtaler dere har mellom dere blir gjentatte ganger brutt.

X. Dere ønsker ikke det samme her i livet - Du ønsker barn og ett hvitt hus med stakittgjerder mens han vil ut å reise, feste og oppleve verden.

XI. Han bryr seg ikke om familien din - Han engasjerer seg aldri i de viktigste menneskene i livet ditt og husker aldri når mammaen din har bursdag etter 5 års forhold. Han gjør alt for å stikke på fisketur enn å møte på familien din som bor på andre siden av landet, hver gang de er på besøk.

XII. Han er aldri romantisk og gidder aldri å løfte en finger for å sjarmere deg lenger - Søte lapper og komplimenter som du fikk i begynnelsen av forholdet kan du se langt etter nå og romantikken har bleknet fullstendig.

XIII. Han får aldri med seg hva du liker på pizzaen eller andre viktige ting i hverdagen - Bestiller ananas istedenfor mais for 10 gang på rad...

XIV. Dere har egentlig ikke noe å snakke om når dere er bare dere to - Når tema nr en blir "vær og vind"...

XV. Du sjekker deg aldri i speilet når du hører at bilen hans parkerer utenfor - Du driter i hvordan du lukter og ser ut foran han.

Vil du lese "Sånn vet du at du har funnet din sjelevenn" kan du trykke HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer