15 grunner for at jeg elsker å bo i Arendal

God morgen :-) I dag tenkte jeg at jeg skulle starte dagen med disse fine bildene fra Arendal. De ble tatt med min mobiltelefon på søndag og det skulle jammen meg ikke mye til for å få et fint bilde. Med dette været og de fine landskapene er det lett å bli "flink fotograf". Om man ikke kommer seg på tur fordi man er lat, så kan fotografering være en stor motivasjon!

Jeg har mange grunner til at jeg elsker å bo i Arendal, blant annet at vi bor rett med Auduns familie og at man kan gå på kino når man vil og alltid få ledige seter ;-) Haha! Noe annet jeg også elsker med Arendal er at når det først er sommer, så er det sommer og når det er vinter - så er det vinter! I Bergen er det nemlig ikke slik. Der er værgudene litt forvirret. Det kan snø i mai og når snøen kommer om vinteren så blir den gjort om til slafs.. Haha :-) Sommeren er også veldig lang her i sør. Slutten av april til begynnelsen av oktober.. Helt Spania-følelse! Så det er mine hovedgrunner til at Arendal er en fin by å bo i! Opplever også at menneskene som bor her er generelt mye lykkeligere og smiler mer, men det igjen kan jo ha noe med været å gjøre! Jeg skal ikke gi dere 15 grunner skriftelig, men disse bildene taler vel for seg! Nydelig, eller hva?

Arendal er nok ikke en by jeg kommer til å bli gammel i, men den er veldig fin å bo i akkurat nå :-)

Mine fem første år i Norge bodde jeg i Ålesund og mine neste 14 år i Bergen også til slutt Oslo i 3 år før jeg flyttet hit. Så Arendal er min fjerde by i Norge. Tenk at jeg flyttet til Oslo fordi Bergen var for liten, også havnet jeg her, i lille Arendal. Haha :-) Én ting jeg ikke liker med å bo her er åpningstidene på butikken.. Etter å ha bodd i Oslo og jobbet på Oslo City var 22.00 en tid jeg elsket! Tenk så deilig å kunne gå på shopping om kvelden.. Den luksusen har vi jo ikke her og må hele tiden passe på klokken i tilfelle man vil ha noe. Men det går fint siden de andre grunnene veier mye mer opp!

Har dere vært i Arendal før?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Linda
,
Nydelig
Turid
,
Nydelige bilder ingen tvil om at Arendal er en vakker by.
Takk for titten.
martaalise
martaalise,
Veronicabt
Veronicabt,
Så utrolig nydelige bilder! Åpningstidene i Oslo er elsk, jeg har en Joker som er åpen 24/7, og den brukes flittig, haha. :p
nouw.com/veronicabt
martaalise
martaalise,
VET! haha har du? så fantastisk å aldri tenke på åpningstider!!
nouw.com/martaalise
Jane
,
Vakker by
martaalise
martaalise,
Helene
,
Arendal er en utrolig flott by, men som du sier jeg kunne aldri blitt gammel i byen. Det er liksom ikke helt min by. Har veldig lyst og flytte tilbake til Kristiansand og bo der❤ Det er noe med de større byene og ha litt flere muligheter. Akkurat nå trives jeg med og bo her jeg bor, men merker savner vennene mine veldig i Kristiansand, heldigvis ikke så langt 😊