14 retter dere må prøve

Okei, nå må jeg komme med en liten "confession"; jeg har lagt skikkelig på latsiden denne uken mtp oppskrifter. Punktum. Ingen grunner eller unnskyldninger. Jeg har bare latt det skli ut og nå er det plutselig søndag og søndag er den dagen jeg liker å dele oppskrifter også har jeg ingenting. Sorry Mcflorry! :-) Haha! Jeg kommer sterkere tilbake neste søndag. Jeg har jo også delt oppskrifter onsdag også, men der tror jeg at jeg skal roe meg litt ned. Må først komme inn i det også ta litt og litt! Julen har virkelig satt sine spor og at jeg ikke får sove går ut over effektiviteten min... Kanskje jeg kan bruke det som en unnskyldning? Neida, haha.

Jeg har sett flere matbloggere dele de beste oppskriftene de hadde i 2016 og siden jeg trenger litt inspirasjon så vil jeg herme og gjøre det samme! Jeg er jo ikke noe matblogger, men jeg har jo delt en del oppskrifter i 2016! Så her er mine favoritter:


scampisalat finner dere her .

deilig og oppfriskende kiwismoothie her .

Sunne, hjemmelagede knekkebrød her .

sunn vinterdessert her .

salat med laks og avokado her .

frisk og sommerlig chiapudding her .

tunfisksalat med appelsin her .

lag din egen smoothiebowl her .

nydelig og lun gresskarsuppe her .

2 spinatshots her .

bakt søtpotet med fajitas her .

tysk eple pannekake her .

Thailansk wok i ananas her.

frisk mangosalat med mynte her .

Mmmm.. Jeg ble skikkelig sulten av å se på alle disse oppskriftene.. Ser jeg har ingen pastaretter i 2016.. Ønsker å ha en stor variasjon så jeg får ha litt pasta i 2017!

Nå skal jeg hoppe inn i litt fine klær, sminke meg og dra opp til svigers sammen med Audun. Vi har ikke sett de på mange uker så jeg gleder meg ekstra i dag! Vi skal spise middag og kose oss denne søndagskvelden. Håper dere gjør det samme <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

nadiaritz
nadiaritz,
Ååh! Dette skal jeg definitivt prøve! 😊
nouw.com/nadiaritz
Berit
,
Herlige oppskrifter. Prøvd flere av dem som du har lagt ut med gode resultater 😊
martaalise
martaalise,
:D så hyggelig å høre!
nouw.com/martaalise
Berit
IP: 82.99.3.229