14 retter dere må prøve

Okei, nå må jeg komme med en liten "confession"; jeg har lagt skikkelig på latsiden denne uken mtp oppskrifter. Punktum. Ingen grunner eller unnskyldninger. Jeg har bare latt det skli ut og nå er det plutselig søndag og søndag er den dagen jeg liker å dele oppskrifter også har jeg ingenting. Sorry Mcflorry! :-) Haha! Jeg kommer sterkere tilbake neste søndag. Jeg har jo også delt oppskrifter onsdag også, men der tror jeg at jeg skal roe meg litt ned. Må først komme inn i det også ta litt og litt! Julen har virkelig satt sine spor og at jeg ikke får sove går ut over effektiviteten min... Kanskje jeg kan bruke det som en unnskyldning? Neida, haha.

Jeg har sett flere matbloggere dele de beste oppskriftene de hadde i 2016 og siden jeg trenger litt inspirasjon så vil jeg herme og gjøre det samme! Jeg er jo ikke noe matblogger, men jeg har jo delt en del oppskrifter i 2016! Så her er mine favoritter:


scampisalat finner dere her .

deilig og oppfriskende kiwismoothie her .

Sunne, hjemmelagede knekkebrød her .

sunn vinterdessert her .

salat med laks og avokado her .

frisk og sommerlig chiapudding her .

tunfisksalat med appelsin her .

lag din egen smoothiebowl her .

nydelig og lun gresskarsuppe her .

2 spinatshots her .

bakt søtpotet med fajitas her .

tysk eple pannekake her .

Thailansk wok i ananas her.

frisk mangosalat med mynte her .

Mmmm.. Jeg ble skikkelig sulten av å se på alle disse oppskriftene.. Ser jeg har ingen pastaretter i 2016.. Ønsker å ha en stor variasjon så jeg får ha litt pasta i 2017!

Nå skal jeg hoppe inn i litt fine klær, sminke meg og dra opp til svigers sammen med Audun. Vi har ikke sett de på mange uker så jeg gleder meg ekstra i dag! Vi skal spise middag og kose oss denne søndagskvelden. Håper dere gjør det samme <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
åh, så mye godt! Yum!
nouw.com/kamillahaaland
Line
,
Hei!
Jeg mener ikke å være frekk eller noe, men føler jeg bør påpeke det slik at du får en mulighet til å gjøre noe med det.
Jeg personlig digger bloggen din, men jeg leser den ikke så ofte fordi du har endel skrivefeil som gjør at det fort kan bli litt slitsomt å følge med. Dette fører også til at det til tider kan være vanskelig å forstå poenget med teksten og hvilket budskap du ønsker å formidle.
Jeg vet at det er "endel" som føler det samme (av de jeg har snakket med såklart).
Håper ellers du får en strålende uke! Keep up the god work.
Line
Little sunshine
,
Føler akkurat det motsatte. Jeg leser 6-7 bloggere hver dag og skrivefeil er noe som forekommer overalt, men sjeldent her inne. Blogg er blogg! Deilig at det ikke er perfekt.
Linda
,
Signerer "Little Sunshine".
Lise
,
Hei, jeg ønsker først og påpeke at når du skriver en såpass kvass melding, som du bør vite er sårendes, siden du drar inn både deg selv og "gjengen" din, så bør du tenke deg om litt først.. Du bør 1) Identifisere deg med fullt navn 2)Bringe opp eks på tekst 3) Slutte med den "deg... OG de andre mentaliteten. Stå på egne bein og len deg på andre. Rettet selv 3 komma feil på deg. På meg har du mange feil pga dysleksi. 4) Hvis du er så glad i bloggen henes og ønsker forandring, dont go low, go high.. Ikke bli et nettroll; ) Elsker denne bloggen.
martaalise
martaalise,
Hei Line! Tak får komentarrr! Jei før lege det til i mine nytårss forset 😉
nouw.com/martaalise
nadiaritz
nadiaritz,
Ååh! Dette skal jeg definitivt prøve! 😊
nouw.com/nadiaritz
Berit
,
Herlige oppskrifter. Prøvd flere av dem som du har lagt ut med gode resultater 😊
martaalise
martaalise,
:D så hyggelig å høre!
nouw.com/martaalise