12 ting i NY

Spiser frokost til 300 kr hver dag.
Går i parken.
Møter ekkorn.
Ser på kart.
Tar bilder.
Ser på Frihetsgudinnen.
Tar båt.
Kjøper smoothier.
Beundre fine bygninger.
Går i gatene.
Finner kunstverk som bare finnes her.
Tar Taxi.

Her er 12 ting vi gjorde i går, og som vi egentlig har gjort hver dag. Bortsett fra Frihetsgudinnen da. I går hadde vi en helt sinnssyk fin dag med sol og varme. Endelig! Vi var først å spiste frokost og det ble tuna-avokado med smoothie og kake i går også.. Haha! Vi spiser de største og dyreste frokostene.

Etter en time dro vi til Battery Park der fergen ut til Staten Island går. Vi tok fergen og da fikk vi se Frihetsgudinnen på avstand. Det kan jeg virkelig anbefale istedenfor å dra til den og se opp på den. Var utrolig fint! Når vi kom frem til Staten Island tok vi fergen tilbake til NY. Også ruslet vi opp til Tribeca, China Town, Little Italy og Soho. Elsket de bydelene og i Soho fikk jeg shoppet litt. I China Town spiste vi kinesisk og i Little Italy spiste vi is. Skriv ned disse stedene om dere skal hit. Det var så kjekt å rusle i gatene der og det var utrolig mye å se!

Nå skal jeg blogge litt mer også vi komme oss ut til Brooklyn og Queens! Jeg gleder meg til å se en litt mer folkelig plass... Kamera blir selvfølgelig med! Klokken er bare 08.00 her og vi har vært våken i 2 timer.. Så vi har god tid! I morgen reiser vi hjem, men ikke før midnatt her i NY. Så vi har hele søndagen også! Superdigg :-)

_____________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Flotte bilder - og ser ut som dere har en superherlig tur. 😊
martaalise
martaalise,
Audun
,
Herlig! Fine bilder. Jeg savner deg virkelig kjempe masse!
martaalise
martaalise,
savnet deg og <3
nouw.com/martaalise