12 spørsmål

1. Skal du snart selge noen klær?

Ikke akkurat nå. Solgte litt i sommer men nå må jeg vente litt. Det er mye jobb med det. Det skal sendes til riktig person, holde styr på hvem som kjøpte hva også er det ikke alltid man får pengene fra folk. Har enda noen plagg jeg ikke har fått betalt for. Men men :-)

2. Hvorfor tar du så lite bilder av deg for tiden? Kan jeg spørre om det er fordi du har blitt blekere?

Jeg synes jeg tar like mye bilder som før. Fordi jeg har blitt bleik? Synes dere jeg er bleik? Det synes ikke jeg. Jeg var kanskje litt brunere i juni men tar meg 2 sek så er jeg like brun igjen. Aldri en bekymring her :-)

3. Når får Audun permisjoner? Hvor lenge vil de være?

Audun får permisjoner om ett år eller noe? Tror jeg? Hvor lenge de varer aner jeg ikke. Kanskje ett-to døgn? :-) Gleder meg! Savner å sove med han. Haha! Og se film med han. Og spille Super Mario. Og å lage mat til han!

4. Jeg sendte deg en mail angående Mexico, men har ikke fått svar. Kan du fortelle litt mer om det? Har du fått mange mail om lesere som vil være med?

Da skal jeg sjekke mailen. Har fått mange mailer men det virker som at det er litt skummelt for mange. De vil gjerne, men å ta steget er litt risk! Skjønner jo det. Men hopp i det :-) Er noen som har tatt steget men de skal ikke dra samtidig som meg.

5. Ser du av og til ser på Sex And The City. Er du team-Aiden eller team-Big?

Jeg er nok begge deler. Elsker Aiden, for han behandlet Carrie så utrolig bra. Han er også så skjønn og ordentlig. Men så vil jo hjertet hennes ha Big, selv om han ydmyket hun så jævlig med å bli sammen med en annen, gifte seg og måten han holdt på i alle de årene. Om det hadde vært på ekte, så hadde jeg nok ønsket Aiden for Carrie.. Men slik ble det jo ikke. Men det er jo bare film da.. Dessverre er det veldig tilnærmet hvordan mange kvinner har det i virkeligheten.

6. Likte veldig godt innlegget om Frida Kahlo, kan du ha flere slike type innlegg litt oftere?

Ja! Klart det! Så gøy at det ble godt mottatt :-)

7. Hvilken bøker liker du å lese?

Jeg leser ikke.

8. Hvor ofte er du i Bergen? Skal du dit snart?

Jeg er sjeldent i Bergen og har ikke planer om å dra dit i nærmeste fremtid. Savner mamma og de da <3 Men med det været og uten Audun så mister det helt sin sjarm! No, thank you!

9. Hvorfor svarer du så sjeldent på snapchat?

Fordi jeg ofte har lukket snap og om den er åpen så får jeg så mange samtidig. Prøver å bytte på slik at alle får svar av og til :-)

10. Kan Audun ha spørsmålsrunde på sin blogg?

Skal spørre :-)

11. Hvor mange timer bruker du på blogg hver dag? Og hva er ditt beste tips for en som nettopp har begynt å blogge?

Fokuser på gode bilder og lett tekst! Del det du vil, vær positiv og prøv deg litt frem :-) Det verste du kan gjøre er å presse frem noe. Da går du bare lei og slutter. Blogging er supergøy! Men det er ikke for alle.

12. Hva synes vennene dine om det Audun har gjort?

Det samme som en normal person gjør :-) Men de liker Audun for den han er og det har aldri vært et tema om å ikke være venn med meg pga Auduns fortid. Alle har sine greier har jeg nå lært som voksen..

Marta Alise

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så bra svart på spørsmålene 😊 Bra innlegg 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,