1000 kyssebilder

I går var det en veldig romantisk dag, nemlig nasjonaldagen til kyssing. Og det passet meg perfekt, siden min favoritthobby er å kysse på Audun! Jeg føler meg så heldig som har verdens fineste og deiligste lepper å kysse på hver dag! Morgenkyss, takk-for-maten-kyss, film-og-kyssing, natta-kyss, så-fin-du-er-kyss, jeg er kosesyk-kyss, kyssing for ingen grunn, bare fordi jeg har lyst-kyss :-)

Det var først på snapchat at jeg fikk vite at det var nasjonaldagen for kyssing. Jeg visste ikke at det fantes, men når jeg så det, så tenkte jeg; "åhh da må jeg finne alle kyssebildene av oss to også legge det ut på bloggen". Lite visste jeg at det skulle ta 3 timer å finne alle kyssebildene. Jeg har gått gjennom HELE bloggen for å finne alle vi har lagt ut i løpet av de siste 16 månedene. Også kommer jo alle bildene vi har på pcen som er upublisert i tillegg.. Men de valgte jeg å ikke gå gjennom, for det hadde tatt 3 timer til! Haha :-) For å si det sånn; vi har kyssa masse!

Visste dere at rekorden i kyssing er ett par fra Thailand som kysset i 58 timer? Haha, så vondt det må ha vært etterpå... Men søtt å ha en slik rekord da :-)

kyssing - min favoritthobby

Jeg skal kysse på denne deilige mannen helt til jeg blir 124 år! Så det er 100 år til med kyssing :-)

Dette ble et veldig klissete innlegg, men jeg synes det er litt koselig å dele kjærlighet

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Elisehaug14@gmail.com,
Nå fikk jeg enda mere lyst på en kjæreste når jeg leste dette her innlgget . Dere er så søte sammen . Kos dere resten av denne her dagen 😊
cupcake12345.blogg.no
martaalise
martaalise,
haha <3 Skal vi ha en utlysningsannonse her på bloggen? 😃 Bare send meg mail!! Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
ingridmarie
ingridmarie,
Fy søren så herlig!!<3
nouw.com/ingridmarie
martaalise
martaalise,
Anna
,
Nå vil jeg ha meg en kjæreste! ❤
martaalise
martaalise,
:D <3 det er veldig koselig med kjæreste! Men nyt å være singel, for plutselig dukker h*n opp!
nouw.com/martaalise
helene
,
Dere er fine sammen 😊
martaalise
martaalise,
Ine
,
Så utrolig flotte kjærlighetsbilder 😍