10 tips til et ryddere og renere sminkebord

I går fikk jeg ikke bare ryddet walk in closet, jeg fikk også vasket og ordnet sminkebordet mitt. Sykt deilig! :-) Det er slik jeg må gjøre ett par ganger i halvåret, for det blir så grisete og uryddig der så fort! Har du et sminkebord har jeg noen tips til deg:

_____________________________________________________________________________________________________________________________

1. Ta frem all sminke og tilbebør. Legg de oppå sminkebordet ditt slik at du har full oversikt.

2. Sorter alt! Sminke til lepper der, til øyner der, koster for seg og hudsminke for seg - osv!

3. Test alt å se at det fungerer som det skal. Kast det som ikke fungerer eller som du ikke liker lenger. Jeg kastet x-antall røde leppestifter som var sånn halv brukte som jeg vet jeg ikke kommer til å bruke.

4. Når man rydder så mye så finner man også igjen ting man hadde glemt at man hadde. For å unngå å hele tiden kjøpe nytt, så er det lurt å sette frem det du har lyst til å bruke. Jeg har feks lengtet etter en knall oransje leppestift og i dag fant jeg den i min egen sminkeskuff. Den er nå plassert tydelig fremme slik at jeg husker å bruke den :-).

5. Finn frem en sminkeserviett eller en varm rengjøringsfille. Vask alle sminke tingene og husk skuffer/vegger der sminken "bor". Jeg har plastikkbeholdere fra IKEA som jeg er veldig glad i. Der er det enkelt å sortere sminken min. Legg sminken din på plass når alt er rent og pent :-).

6. Vask sminkekostene dine med shampo og balsam.

7. Sorter smykkene og øredobbene dine på samme måte og kvitt deg med de du aldri bruker.

8. Tørk med en varm duk av parfymer og kremer. Legger seg sykt mye støv på de!

9. Heng opp vesker og pynt med blomster.

10. Ta bilder og nyt resultatet!

Kjenner du en grisete, men sminkeglad venninne? Del linken med henne ;-)

Les også:

Gi sminkevesken din en detox

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

evelin,
så fine tips:D
eveliin.blogg.no
martaalise
martaalise,