10 ting om meg

1. Friends - Folk synes jeg er superrar som kan se på Friends om igjen og om igjen.. Jeg blir aldri lei, men nå skal dere få høre hvorfor; det er sjeldent jeg ser på det uten å gjøre noe annet. Jeg blogger, rydder og vasker, lager mat, osv. Jeg ser på det helt til jeg sovner hver kveld for det er mye selskap i dem. Det er en fantastisk morsom serie som jeg digger! Replikkene, historien, karakteren! Nei, det er bare helt genialt laget til! Må ha sett alle episoder sånn 30 ganger nå! Og husk at det er 10 sesonger ;-) Haha!

2. Debatt - Jeg kan godt diskutere en gang for mye av og til, men om jeg ikke vet mer om saken eller det ikke rammer meg direkte - så ser jeg ikke noe vits i å forfølge saken eller å ha sterke meninger. Man skal vite for å mene, er dere ikke enig? Jeg blir helt grønn av feks ulvedebatten som overhode ikke har med mange av oss å gjøre, men likevel, så skal folk diskutere og klikke? Altså, ulvedebatten burde ikke bli diskutert av byfolk, men heller av de som faktisk har ulv i hagen sin.

3. Rene hender - Jeg er ofte tørr på hendene mine for jeg vasker meg på hendene før jeg går på do, også etter dobesøk. Litt rart? Haha. Men jeg vil ikke tørke der nede med skitne fingre... Okei, jeg er litt rart!

4. Effektivitet - Jeg får mest gjort på dager der jeg allerede har mye å gjøre. Men når jeg har mye å gjøre, så lengter jeg etter slappe dager der jeg kan få gjort litt og litt. Men på sånne late dager, så ender det jo bare med at jeg ikke får gjort en dritt! Så ja, jeg er best og mest effektiv når jeg har en lang plan!

5. Jålete - Dere har kanskje merket det, men jeg elsker å pynte meg - som jenter flest! Jeg har alltid vært jålete og priser meg glad for at jeg ble født jente! Kunne ALDRI vært gutt!

6. Jeg elsker navn - Har aldri nevnt det her, men nå som navn har blitt tema igjen siden stesøsteren min skal bli mamma (hurra), så blir jeg helt oppslukt av å se på babynavn og betydningen - gleder meg til vi får baby! Selv om jeg og Audun allerede har funnet ut av ett jentenavn og ett guttenavn :-) Enda 10 år til da.. Men kjekt å ha funnet ut av det allerede!

7. Lykkelig av ting - Jeg blir lykkelig av ting som man kan kjøpe, kall meg gjerne overfladisk.. Men de som sier at penger ikke kan kjøpe lykke har ikke sett garderoben min! Haha! Men det betyr ikke at jeg ikke blir lykkelig av andre ting som har mer betydning. Det ene må ikke utelukke det andre ;-)

8. Brudekjolen min - Jeg har for lengst funnet ut av hvordan brudekjolen min skal se ut.. Og det er masse blonder og en laaaang kjole :-) Har også funnet ut av at jeg skal ha mer enn én brudekjole! Dette er vel kanskje litt typisk oss jenter? Tror neppe Audun har funnet ut av hvilken dress han skal ha på seg! Om han i det hele tatt vil ha dress da, hehe :-)

9. Når jeg sover - Jeg sover full påkledd når jeg sover alene. Om vinteren tar jeg helt av og kan ta på meg stilongs under pysjen.. Jeg blir så kald! Når jeg har Audun i sengen så trenger jeg ikke å ha på meg noe for han er en ovn under dynen!

10. Jeg synes det er deilig å våkne å innse at jeg er meg - Jeg ville ikke vært noen andre, men dette er ikke alltid det blir så godt mottatt når man sier det høyt.. Man skal helst ønske seg vekk fra seg selv og ønske seg noe annet. Men jeg liker meg selv, slik jeg forklarte for noen innlegg tilbake :-) Oppfordrer dere til å gjøre det samme! Livet blir jo såå mye enklere da!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Jeanette
,
Fint innlegg,søte😍 ha en fin kveld.
Ronja Dahl,
Æ har også funne brudekjolen min!🙈 Har forresten veldig lyst til å lag den skrubben du la ut for ei lita stund siden, Men har ikke peiling på kor æ får kjøpt den peppermintoljen
m.ronjadahl.blogg.no
martaalise
martaalise,
Haha herlig <3 den får du kjøpt på helsekost 😃
nouw.com/martaalise
Julie
,
Så utrolig fine og morsomme punkter, gøy å bli litt bedre kjent med deg:) likte utrolig godt den siste, smilte når jeg leste den! Syns det er så bra og inspirerende at du skriver det, alle burde tenke det om seg selv<3
martaalise
martaalise,
:D Skjønn du er!
nouw.com/martaalise