10 ting jeg må ha på kontoret

Yo, yo, yo! I dag satt jeg på pulten min. Det var jo ett av nyttårsforsettene mine. Jeg gjør det jeg skal når jeg sitter der. På sofaen kan jeg fort dette ut, se på tv samtidig, spise sakte og dette helt ut. Da går blogging i sneglefart! Det er ganske håpløst at jeg kan bli så distrahert av den minste ting. Haha! Selv om jeg elsker å blogge og koser meg med den.. Så det lille kontoret mitt i stuen er perfekt! Jeg må bare få ræva mi ned der! Kan ikke dere mase på meg? Jeg har forresten fått en coach! Alle skulle hatt en lifecoach! Hun skal hjelpe meg med søvnen min. I går sov jeg i 4 timer, stod opp rett før halv ni og holdt meg våken hele dagen. Jeg ville egentlig ta en siesta, men ble nektet! Haha. Det var slik at jeg skulle bli trøtt når kvelden kom. Håper hun får søvnen min på rett kjør. Skviste inn en treningsøkt litt for sent i går. Kjente jeg ikke hadde så mye å gå på, men det ble likevel 55 min + litt tøying. Jeg hadde ikke lyst til å gå, men det var bedre enn å sitte hjemme sa treningspartneren min. Så jeg er heldig som har så kloke mennesker rundt meg.
Men nå sporer jeg av her, jeg skulle jo skrive om pulten min! 10 ting jeg må ha på kontoret mitt når jeg skal jobbe effektivt. Nå er ikke leiligheten min så stor, så det er ikke et stort nederlag om jeg må reise meg litt av og til for å hente ting. Men likevel liker jeg å lage en liste i hodet av ting jeg trenger før jeg sitter meg ned "for godt". Listen er som følger:

mobil, kamera og pc. For det er jeg avhengig av, for å få noe gjort, så klart! På mobilen har jeg lister og påminnelser. Kamera inneholder bilder jeg har tatt og pcen skriver jeg på!

vann og mat. Jeg trenger påfyll av energi og jeg blir fort tørst, så vann og mat er en selvfølge. I går spiste jeg en deilig salat med kyllingkjøttdeig, avokado og salatblader.

noe til leppene. Min favoritt er EOS og jeg er så avhengig nå om vinteren. Om jeg sitter og irriterer meg over tørre lepper, så får jeg ikke en dritt gjort!

teppe. Fordi jeg er en frysepinne!

kalenderen min og nettbankbrikken. I mellom bloggpausene sjekker jeg punkter jeg har satt opp og betaler regninger. Synes jeg gjør det ofte, burde kanskje få en fast dag jeg gjør det på?

en klemme eller strikk. Kanskje listens teiteste punkt, men det er sykt viktig for meg å ha håret opp når jeg jobber. Jeg liker nesten alltid å ha håret oppe. Det er jo så langt og irriterende! Men det er fint da :-)

Sånn! Det var dagens liste over ting jeg er avhengig av for å jobbe best mulig <3 Nå skal jeg i gang med neste innlegg med en gang, og jeg tror dere vet hva det skal handle om ;-)

følg meg gjerne på snapchat: martalise - fortalte litt der i går allerede! Men kan lage en ordentlig forklaring her.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

jmyklebust
jmyklebust,

Så fint du har da på kontoret ditt! Den salaten ser skikkeleg digg ut! Kanskje du kan laga eit innlegg om kva mat du koser deg med når du sitter på kontoret ditt? 😊 Ønsker deg ein nydeleg dag!

nouw.com/jmyklebust