10 spørsmål fra dere

1. Hvor mange land har du vært i? Sverige, Danmark, England, Frankrike, Polen, Ungarn, Spania, Italia, Monaco, Vatikanstaten, Tyskland, Argentina, Kina, Thailand, Egypt, Kypros, Hellas, Tyrkia, Østerrike også Norge da, haha :-)

2. Hvor mange kjærester har du hatt? 2. Én dust og én drøm.

3. Har du ADHD? Nei? Virker det sånn? Jeg har mange later dager også?

4. Hvor finner du motivasjon til å trene? Årstiden. Været.

5. Hvor lenge har du blogget? Siden februar 2015. Du finner første innlegg under arkiv.

6. Hva var det du likte med Audun? Utseendesmessig var han veldig min type og når jeg ble kjent med han skjønte jeg at personligheten var det også. Vi fikk også rask kjemi, han var morsom, ærlig og veldig, veldig tiltrekkendes. Han behandlet meg også som en prinsesse fra første dag. Husker jeg syntes det var så imponerende at han alltid skulle holde døren for meg og bære ting for meg, han fikk meg til å føle meg ekstra spesiell, men jeg tenkte ikke at det skulle vare.. Men nå, to år etter er han like mye gentleman.. Han er også veldig omsorgsfull. Han holder dører for andre også, hjelper fremmede midt på gata å bære, flytte noe osv. Han skal alltid hjelpe og spør gjerne, selv om han ikke kjenner dem.

7. Hva pleier du og Audun å krangle om? Alt og ingenting. Bare tåpelige ting. I mange kjæreste forhold er gjerne økonomi eller sjalusi et stort krangle-emne, men hos oss er det helt latterlige ting som feks hvem som har ryddet eller rotet bort nøklene. Ingen vil ha skylden 😂 også krangler vi litt om at Audun kommer hjem for sent. Det hater jeg for jeg står gjerne klar med middag... blir sinna av at han ikke kan gi beskjed!!

8. Hvor vil du være når du er 30? Vil du blogge resten av livet? Ja gjerne det! Det er jo en veldig behagelig jobb. Jeg vet mange bloggere sier det er hardt arbeid, og ja, noen dager er det mer å gjøre. Men om man liker det man gjør, som i mitt tilfelle er tekst og foto - så er det bare gøy og kjekt! Men én ting vet jeg, uavhengig om jeg blogger eller ikke; jeg vil gjerne bo i utlandet og være sammen med Audun...

9. Har du forandret deg mye siden ungdomsskolen? Eller er du den samme? Jeg er nok den samme innerst inne. Bare ikke den samme dramaqueenen. Litt mer selvsikker kanskje.

10. Når skal Audun inn å sone? Kanskje det mest spurte spørsmålet og jeg hater det. Skjønner at folk er nysgjerrig men jeg er veldig ærlig på bloggen og skriver alltid når jeg vet. Så jeg blir så irritert når folk ikke gidder å lese bloggen men bare spør av nysgjerrigheten. Jeg vet ingenting jeg. Og når jeg vet, så vet dere.

Marta Alise

Liker