10 saker om meg

Det var utrolig morsomt å se at såååå mange kjente seg igjen på forrige innlegg! For et engasjement, herregud! Så gøy! Tusen takk for alle kommentarer og delinger! Legger merke til hver og en av dere! I dag åpner jeg bloggen med en liten liste om meg, håper dere liker den og blir bedre kjent med meg!

♥ Av og til savner jeg å leke med barbie og tenker at det er en av de fineste tidene i mitt liv. Jeg hadde hundre barbiedukker, klær, bil, hest, flere hus, Ken og Kelly. Jeg likte å ta barbiedukkene ut for å lufte de og lage hus av steiner og la de vandre på gresset. Kjenner forsatt på den følelsen. Nå i voksen alder kan jeg gå innom Toysurus for å sjekke ut barbie dukkene. De er jo så fin og det er en så herlig følelse å kjenne på.

♥ Jeg har hatt en tarantell kun for å provosere mamma. Eller, jeg ville ha den 2 % for selskapet sin skyld, men det var ikke mye til selskap i den. Den var mest pynt. Mamma lovet meg at når hunden vår Chanel skulle få valper skulle jeg få en av de til å ha i Oslo. Men når Chanel først fikk valper fikk jeg ikke fordi jeg måtte lære å ta vare på meg selv og mamma syntes jeg aldri var hjemme. Det stemmer forsåvidt. Jeg jobbet ofte 17 timer av gangen, var på biblioteket fra åtte til åtte og fikk etterhvert et verv på skolen tok noen timer i uken. Oppå det hele var jeg veldig sosial. Mye ute både natt og dag.

♥ Foreldrene mine skilte seg når jeg var 10 år og etter det var det bare oss fire jenter. Jeg og mine to søstre + mamma. Jeg ble ofte spurt om jeg var adoptert eller hadde en annen far når jeg vokste opp. Han var jo aldri tilstede og når de så meg og mamma sammen eller med søstrene mine så jo ikke folk likheten. Får egentlig det spørsmålet enda, bare ikke så ofte. Min mamma er det lyseste du finner, og mine to søstre har fått det genet. De har blondt hår, lysere hud og blå/grønne øyne. Jeg har samme pappa men han er mørk og jeg har arvet hans farger.

♥ Jeg gjør aldri noe med håret. Kun når jeg skal på fest. Jeg klipper også håret selv i ny og ne eller får mamma til å gjøre det. Men jeg skal bli flinkere til å dulle med det!

♥ Jeg elsker å pynte alt rundt meg; i leiligheten, meg selv, Audun. Gjøre det lille ekstra der jeg kan for at det skal bli finere.. Liker å se på meg selv som en kreativ sjel.

♥ Alle vet at jeg har et fødselsmerke på magen etter uendelig med kroppsbilder. MEN! Jeg har et fødselsmerke på fingeren min. Når jeg var liten trodde mamma at det var skit, så hun prøvde å skrubbe det vekk. Haha. Skiten er forsatt på! Ser dere hvilken finger?

♥ Jeg er en skikkelig rosa jente og hadde det ikke vært for at det sjeldent kommer klær i rosa så hadde jeg gått i rosa hele tiden. Jeg kjøper en genser eller kjole i en annen farge tenker jeg "hvorfor laget de ikke denne i rosa?". Når jeg møtte Audun bodde jeg i en ganske jentete-leilighet: rosa håndkler, puter, tepper, bilder, skåler, pynt.. Haha. Heldigvis ble han ikke skremt av det.

♥ Jeg er av den typen som ikke har problemer med å skryte av meg selv og synes flere skal bli slik. Er du flink til noe eller fornøyd med noe du har oppnådd er det lov å si det! Fuck janteloven.

♥ Jeg har flyttet fem ganger når jeg var liten og tre ganger i voksen alder. Neste gang jeg flytter håper jeg at det blir utlandet sammen med Audun. Jeg trodde aldri at jeg skulle flytte fra Oslo. Når jeg kom til Oslo og fant meg tilrette tenkte jeg at dette er byen for meg for alltid. Jeg skulle i hvertfall ikke til noe mindre og skulle jeg flytte var det til noe større og utlandet. Men så endte jeg opp her i Arendal. Alt for kjærligheten.

♥ Jeg er ikke noe typisk dyrevenn. Jeg skjønner meg ikke på de som kan sette et dyr høyere enn et menneske. Jeg hadde selvfølgelig hjulpet et dyr i fare og hater de menneskene som driver med dyreplageri. Men om min egen hund hadde vært slem mot et lite barn eller noen uskyldige gode mennesker hadde jeg ikke tenkt en eneste tanke om at dyret var mer verdt enn det mennesket. Det er så klart et dilemma. Men jeg bryr meg mye mer om bekjemping av voldtekt, menneskehandler, kvinneundertrykkelse, ytringsfrihet, barn som er foreldreløse og sulter enn dyr i bur som blir brukt som pels. Ingen er for dyr i bur, men skulle jeg hjulpet noen eller gitt en stor sum med penger så hadde det gått til mennesker som lider. Jeg støtter for eksempel Amnesty hver mnd. De står for alt jeg står for og synes de gjør en kjempe god jobb for menneskeheten!

Likte dere listen? Jeg har laget et lignende innlegg for lenge siden. Det kan dere lese om i kategorien "Marta". Nå skal vi ut å gå litt og etterpå skal jeg legge ut en oppskrift på en kjempe sunn og god iskrem som alle kan spise, de på diett også!

Blogges ♥

Marta Alise

Liker