10 øyeblikk fra mandag til fredag

God morgen! Meningen med disse enkle innleggene er at dere skal få komme litt ekstra inn på oss. Vi har mange øyeblikk i løpet av uken som jeg ikke dokumenterer på bloggen eller skriver noe særlig om. De som følger oss på snapchat for litt ekstra info om hva vi gjør, ja til og med kranglene våre, haha :-) Men her er et liten øyeblikks-innlegg fra mandag til fredag.

Mandagsselfie med ansiktsmaske som jeg tar to ganger i uken. Tok en i dag også! Det eneste huden min trenger nå er litt sol, det er kanskje det jeg føler mest behov for også.

På tirsdag fant jeg frem kalenderboken min igjen, fikk betalt regninger og lagt planer for noen uker frem i tid. Mye spennende i vente! Og jeg gleder meg til å dele det med dere...

Audun tok frem bjørnefitta denne uken. Tror han har måkt 3-4 ganger HVER dag. Det er helt syke mengder med snø her i Arendal... Men Audun tar det som trening og jeg er så glad for at jeg SLIPPER!

Onsdagslunchen som jeg fikset til Audun. To knekkebrød med makrell - hvor jeg MÅ skrape av tomaten. Sykt frustrerende. Et skikkelig hverdags-irritasjons-moment. Jeg skjønner ikke hvorfor han ikke vil ha tomatsausen? Det er jo det beste.

Torsdagsselfie - Vi trente to økter på en dag! Glad og fornøyd, men innerst inne vil jeg hjem til sofaen og armkroken til Audun.

Etter at vi la ut bilde av hyllen fikk vi streng beskjed av mamma om at værhornene skulle på dødningshodet. Haha. Vi hadde alle tre delene separert. Men nå er de sammen, men vi vet ikke helt hva vi likte best?

Her er jeg sykt IRRITERT på Audun. Han tar IKKE det bildet jeg vil ha, og etter 10 forsøk blir jeg sur og snur meg vekk. Priceless moment!

Fredag kveld mottar Audun siste utkast av Insider episoden og vi ser den sammen! Det er en rar følelse å se oss selv på tv. Jeg har noen stygge profiler her og der (overfladisk) men alt i alt er episoden veldig bra!

Her er Audun irritert på meg. Haha. Vet ikke helt hva jeg sa, men jeg fornærmet han i hvertfall. Var egentlig ikke rom for å ta bildet her, for stemningen var allerede ganske nede. Men måtte bare knipse. Alt for bloggen - hahahah! Heldigvis tok det ikke mange minutter før han ønsket meg velkommen bort til han ♥

BTW; I løpet av de siste dagene har Audun spikret sammen et godt innlegg for dere som er i forhold! Stikk gjerne innom om ett par timer :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer