10 billige ting å finne på

Nå går alle penger til alle andre enn oss selv og det blir kanskje litt tomt i lommeboken etter at alle julegavene er kjøpt inn? Her har dere ti enkle ting man kan gjøre som ikke koster annet enn tid ♥

♥ DIY prosjekt - Ta frem din kreative side og lag noe du kan pynte huset med eller noe du kan gi bort i gave. Om du trykker på kategorien "diy og interiør" har jeg mange fine tips. Eller kanskje du har en gammel kommode som trenger en oppussing?

♥ Besøk familie - Dagene er veldig korte men da blir også kveldene ekstra lange og da passer det perfekt med et besøk hos venner og familie man ikke har sett på lenge. Foreslå en film eller spillkveld.

♥ Spa-kveld - Hiv deg i dusjen og kos deg med egen pleie. Finn frem fotfil, ansiktsmaske, hårkur og bodylotion. Ha en skikkelig rengjørings-kveld hvor du tenker kun på deg selv.

♥ Gå i drømmeland - Finn frem penn og papir og lag din egen bucketliste. En liste som består av ting du har lyst å gjøre før du fyller 30 år for eksempel. Mine er blant annet; gifte meg med Audun, reise og skape noe for meg selv.

♥ Lag fotoalbum - Vi har alle bilder digitalt nå. Men hva med å printe de ut og lage eget fotoalbum? Mye koseligere å vise frem bildene på den måten.

♥ Utforsk med sminke - Hva med å ha en sminkekveld? Det er så gøy å ha en kveld hvor man ikke skal noen ting men kan være litt dristig enn vanlig. Plutselig har du en ny stil du bare elsker og kommer til å bruke neste gang du skal på fest!

♥ Inviter på pysjamasparty - Husker dere de koselige overnattingsbesøkene vi hadde når vi var liten? Det var noe av det gøyeste jeg visste - å ha venninner på overnatting hvor vi så film, spiste godteri eller poppet popcorn. Finn frem pysjamasen og arranger et pysjamasparty!

♥ Les en god bok - Gå i bokhyllen og se om det er en bok du kanskje ikke hadde planer om å lese. Plutselig blir man overrasket og finner årets bok! Det er så mye julestress nå og da er det viktig å ta seg tid til egen tid.

♥ Lag mat av det du har i kjøleskapet - Dette er det kjekkeste jeg vet. Se i skuffer, skap og kjøleskap og mekke en helt ny rett. Plutselig har du laget noe helt eget som er kjempe godt og som du vil lage igjen!

♥ Byttelån klær - Har du noen klær du er lei av, men som enda er fine? Få med deg venninnen din også kan dere bytte låne 5 plagg for eksempel. Billig og grei løsning. Kanskje har venninnen din en kjole du kan gå med på julebordet og du en partyveske hun kan låne/få?

Marta Alise

Liker

Kommentarer