1 desember

Vi hadde en veldig fin første desember i går. Først flyttet vi ut og overga leiligheten til eier, så laget vi deilig middagssuppe hos svigers også ringte megler og sa at kjøper gikk med på budet vårt på den leiligheten vi har ønsket oss. Gledens dag! Dagen ble avsluttet med å lage brente mandler sammen med svigermor og trening sent, sent på kvelden for å bli kvitt dårlig samvittighet, haha :-)

Man skal jo kose seg denne måneden men jeg gidder ikke å starte januar med jævlig skyldfølelse og 5 kg ekstra på kroppen. Så vi skal prøve å være flinke til å trene hver dag frem til jul - ha det som en liten julekalender. Men også kose oss, når vi for eksempel vil lage brente mandler på en vanlig tirsdag.

Det blir jo som resten av året, bare at vi trapper opp kosen men også treningen - balanse! Er det bare jeg som trener uten sminke? Jeg savner sånn å ha vippeextensions, for da så jeg "sminket" ut uansett. Nå skjems jeg litt når jeg ser meg i speilet etter trening, jeg ser jo ut som et barn med rødt ansikt :-P

I går ble det intervalltrening i 30 minutter også styrketrening i 45 minutter. Veldig fornøyd, for det siste jeg ville i går var å dra på trening klokken 21!

Glemte å fortelle dere at i går så vi bambi!! To små bambier løp ut i veien men inn på fortauet! Det var helt sykt! De kom i så full fart og det var så kjekt å se de. Jeg er ikke vant med det og har sett kanskje 3 bambier til sammen i løpet av livet mitt. Har ønsket meg sånn å skulle oppleve det! Forrige uke var jeg veldig heldig å så elg også. To store elg som bare løp ut i bilveien. Tenk om vi hadde kommet 2 sekunder før... Har alltid følt at alle ser disse dyrene når jeg ikke er med i bilen. Men nå var det min tur og det var spennende!

Om en time skal jeg på sykehuset å ta celleprøve og full sjekk.. Kan fortelle mer om det senere. Håper jeg ikke må sitte i den stolen og ha vondt. La det gå bra og fort!! Tenk på meg i dag ♥ (Har gruet meg i en mnd).

Marta Alise

Liker

Kommentarer