- oktober 2016 -

bursdag og kræsj

Vi pangstartet oktober med en flott og vellykket 18 års fest for lillesøsteren min Melisa. Alt var overraskelse og det var utrolig gøy hele greia. Dagen etter dro vi hjem til Arendal, men bare 5 minutter ut på veien ble vi kjørt på bakfra. Dette resulterte i at vi var uten bil i 3 uker.. Sykt kjedelig.. Men vi hadde en veldig fin tid i Bergen i hvertfall :-)

kino, baby og Risør

I oktober har vi vært på kino 2 ganger. Ene gangen så vi Bridget Jones med ett vennepar og den andre gangen så vi Masterminds. Vi har også vært i bursdag til en venninne her i Arendal og de har akkurat fått en liten baby. Jeg elsker å holde på babyen. Lukter så godt! Vi var også i Risør sammen med foreldrene til Audun i to dager. Vi var på foredrag med Lippestad og det var utrolig interessant og ikke minst inspirerende!

løping og bøker

Oktober ble en veldig fin og effektiv måned for meg mtp trening. Jeg fikk endelig igjen den motivasjonen jeg så lenge har jaktet på. Det er jo IKKE noe gøy å presse seg selv til å trene. Mye kjekkere når det kommer av seg selv og det blir noe kjekt. Så i oktober fikk jeg en ny driv og jeg kom skikkelig i gang med løping ute. Den siste uken har det blitt utrolig mye yoga, men jeg er forsatt flink til å komme meg ut! For noen uker siden var vi også på litteræraften hvor vi hørte på fem forskjellige forfattere fortelle om sin bok. Vi har blitt så smarte altså...

sofakos, hårklipp og walk in closet

Oktober betyr sofakos og sene kvelder med stearinlys, teppe og en god serie på skjermen. Vi har rukket å sett ferdig sesong 2 av Tyrant, Nobel, 1 sesong av Shameless, siste sesong av Homeland og div filmer. Nerds? Oh yes! Jeg klippet og farget håret mitt også. Når jeg klippet meg la jeg det ut som direkte video på facebook og det er det en del av dere som har sett! Så artig altså! Den ligger forsatt ute om noen ikke har sett den :-) Noe av det gøyeste som skjedde i oktober var at vi fikk walk in closet! Jeg er så fornøyd og har ikke landet helt selv om jeg har hatt det i over en uke!

halloween, Kristiansand og besøk

I oktober har vi vært 2-3 ganger i Kristiansand, ikke så overraskende siden vi holdt på å bygge walk in.. Men det er en utrolig fin by nå om høsten også. Jeg er så glad i gågaten de har i sentrum. Vi besøkte svigers en del ganger og hadde selv besøk her hjemme av et vennepar. Utrolig koselig! Og sist, men ikke minst feiret vi halloween og det er noe av det kjekkeste jeg vet! Jeg var Cleopatra og Audun en arabisk prins!

- oktober outfits -

Mest leste innlegg i oktober

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg
krist.in,
hørtes ut som en bra måned 😊
krist.in
Veronika
,
Kjempe fine innlegg du har. Jeg som leser burde absolutt skrive flere kommentarer, men ofte jeg tar deg litt for gitt og underholdning. Selv om jeg vet at det ligger timer bak dine innlegg og innsats for oss faste lesere. takk ❤