- nyttårspunch -

Tusen takk for fine tilbakemeldinger på innlegget mitt fra i dag morges <3 You are soooo sweet!

For dere som har fulgt meg en stund, så vet dere at jeg publiserte denne oppskriften i fjor. Men den er jo rågod! Så den fortjener litt mer oppmerksomhet. Nyttårsaften er rett rundt hjørnet og denne er perfekt til å servere gjestene <3 Du bruker lite tid på den + at du kan bruke restene av julebrus du har liggende fra julen.

du trenger: (20 personer)

2 granatepler - 2 cava/champagne - 2 liter julebrus og litt grønt til pynt

slik gjør du:

Skjær granateple i to og ta ut frøene. Det er kun de som er spiselig. Legg 1/2 del av champagne i glasset og topp med julebrus. Pynt så med granateple og litt grønt. Enkelt og greit!

new years punch

Så sykt digg! Nå ser vi på Ozark på Netflix mens jeg blogger. Er med begge lillesøstrene mine. Vi har spist taco i dag også, men med Ben & Jerrys til dessert <3 Fikk snakket med Audun isted og han savnet meg sååå mye! Jeg savner han tilbake. Og på tirsdag drar jeg hjem til Arendal slik at jeg kan besøke han på onsdag. Gleder meg til å se han og gi han nyttårsklem<3 Litt trist at vi ikke skal kysse inn det nye året. Det har vi jo gjort de siste tre årene. I år ville blitt vår fjerde nyttårsaften sammen, men men. Vi har blitt enige om å se på himmelen klokken 00.00 og tenke på hverandre <3 Det hadde jeg gjort uansett, men koselig å ha en slags "date". Haha :-) Jeg i Bergen og han i Arendal!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

MariaExpressen
MariaExpressen,
WOW så lekkert, dette skal kanskje prøves nyttårsaften!
nouw.com/mariaexpressen
ronjaslar
ronjaslar,
Åh nam, denne tror jeg jeg skal prøve ut til nyttår!🥂
nouw.com/ronjaslar
christinajahren
christinajahren,
Denne må jeg prøve på nyttårsaften!
nouw.com/christinajahren